Soluții de finanțare

Dacă ai găsit mașina visurilor tale și dorești să o cumperi nu este nevoie să aștepți să poți economisi banii necesari achiziției. La AutoGeist, poți opta pentru soluții de finanțare inteligente, cu ajutorul cărora poți conduce rapid modelul de mașină dorit.

Pentru un credit auto sau pentru un leasing auto, AutoGeist este dealerul care se ocupă de documentația necesară, astfel încât clientul să nu fie nevoit să treacă prin etapele birocrației financiar-bancare. Colaborăm cu parteneri de încredere, instituții de creditare care și-au dovedit performanțele și prestigiul pe piața de profil din România: BT Leasing, Garanti Bank, RCI, Impuls Leasing, Unicredit, Porsche Leasing, TBI, Zenith Leasing. Porsche Bank

Mașină în rate

AutoGeist este alături de tine în fiecare etapă de contractare a împrumutului pentru achiziția mașinii dorite. Te scutește de drumuri la bancă și de întocmirea unui dosar stufos care însoțește cererea de creditare. Intermediem pentru tine obținerea creditului în condiții avantajoase. Ne poți trimite online actele necesare și ne ocupăm noi de trimiterea lor. Ca parteneri ai instituțiilor bancare enumerate mai sus, avem prioritate în analiza dosarelor clienților noștri.

Consultanții noștri îți pot pune la dispoziție o simulare a ratei pe care o vei achita lunar, în funcție de modelul de mașină dorit, de condițiile băncii și de durata pentru care intenționezi să contractezi creditul.

Mașină în leasing

Spre deosebire de achiziția mașinii în rate, leasing-ul financiar este o soluție de finanțare prin care poți intra rapid în posesia unui automobil, având drept de folosință asupra acestuia pe o perioadă de timp cuprinsă între 12 și 60 de luni, plătind o rată lunară conform contractului de leasing semnat. La finalul perioadei de leasing, după plata ratelor datorate, clientul devine proprietarul mașinii. Diferența față de achiziția în rate a mașinii este că dreptul de proprietate se transferă la leasingul financiar abia când contractul ajunge la termen, până atunci clientului fiindu-i garantată doar folosința.

Leasingul operațional este un tip de leasing folosit cu precădere de companii care au nevoie de mașini pentru deplasare și nu vor să investească în achiziție. Pe durata contractului, dealerul auto asigură achitarea polițelor de CASCO și RCI, administrarea dosarului de daune în caz de accident, service și reparații, mașină de schimb în timpul reparațiilor automobilului din contract, mentenanță și anvelope, acces la service autorizat și tractare gratuită, la nevoie. La finalul perioadei de leasing, mașina se întoarce la proprietarul de drept, dealerul auto.

Indiferent ce soluție de finanțare alegi, achiziția unei mașini rulate de la AutoGeist îți oferă garanția unui vehicul funcțional, cu revizie tehnică efectuată, garanție standard inclusă în preț, posibilitate de încheiere a unui contract de garanție extinsă și facilități la obținerea creditului.

AutoGeist îți oferă soluții de finanțare inteligente și flexibile pentru a te ajuta să conduci rapid modelul de mașină dorit. Cu opțiuni de credit și achiziție în rate sau leasing, simplificăm procesul de obținere a finanțării pentru tine, eliminând birocrația bancară și oferind acces la parteneri de încredere pe piața de profil.