Revizie

Te-ai întrebat care este diferența între o mașină rulată cumpărată de la fostul proprietar și o mașină achiziționată de la un dealer, o firmă specializată în vânzarea de automobile second hand? La AutoGeist, procesul de vânzare este transparent și onest, știi exact ce cumperi la prețul afișat. Una dintre condițiile punerii în vânzare a mașinilor noastre este revizia tehnică, un proces de inspecție și evaluare a stării tehnice a vehiculului, pentru a verifica dacă acesta funcționează corespunzător și este în siguranță pentru a fi condus pe drumurile publice.

Parametri optimi de funcționare pentru mașina ta

În momentul în care te-ai decis să cumperi o mașină de la AutoGeist, poți avea garanția unei decizii inspirate. Fiecare automobil importat de noi pentru vânzare trece printr-o revizie minuțioasă. Contăm pe cei mai iscusiți mecanici, partenerii noștri cu ajutorul cărora ne asigurăm că automobilele sunt evaluate, verificate tehnic și reparate, astfel încât să poată trece cu brio testele de funcționalitate și să corespundă standardelor de siguranță ale circulației pe drumurile publice.

Ce etape presupune revizia?

Oferim clienților noștri avantajul unei mașini care a trecut printr-un proces amănunțit de revizie, la achiziția automobilului ales, cu prețul de vânzare afișat pe site-ul AutoGeist. Revizia tehnică începe cu identificarea problemelor tehnice ale autoturismului, continuă cu remedierea acestora și repararea oricăror defecțiuni, pentru a asigura funcționalitatea deplină, a preveni accidentele și a-ți oferi o experiență plăcută și sigură a condusului.

Sunt verificate temeinic atât exteriorul, cât și interiorul și funcționarea componentelor într-un întreg, de la caroserie, sisteme și componente și până la emisii, anvelope, suspensii, direcție și frâne.

Mecanicii se ocupă de schimbarea tuturor filtrelor și de înlocuirea uleiului de motor, aspecte esențiale ale funcționalității, confortului și siguranței, precum și ale prelungirii duratei de viață a vehiculului. Acest serviciu este gratuit și se oferă dacă autoturismul se vinde la pretul afisat.

La AutoGeist, poți avea garanția kilometrilor efectuați. Comercializăm mașini cu istoric maxim de 150 000 km, testat și verificat.

Act doveditor al reviziei la livrarea mașinii

În momentul în care mașina achiziționată ajunge la tine, vei intra în posesia actului care dovedește revizia efectuată și reparațiile care s-au realizat. Acest document îți va fi util în întreținerea viitoare a automobilului, întrucât te va ajuta să determini momentul la care se impune următoarea revizie, în funcție și de recomandările producătorului vehiculului și indicațiile primite de la dealer.

Revizia tehnică periodică este prevăzută de legislație, astfel încât să existe certitudinea că vehiculele care circulă pe drumuri sunt sigure și în stare bună de funcționare. Cu revizia efectuată deja de AutoGeist, scapi de grija acestui proces pentru o perioadă de timp și ai siguranța că achiziția mașinii a fost o decizie inspirată pentru tine și familia ta.

Dacă ești în căutarea unui autoturism rulat cu kilometraj real, revizie tehnică efectuată, funcțional și fiabil, cu certificat de garanție, AutoGeist este dealerul de încredere pe care poți conta. Oferim, de asemenea, consultanță gratuită în identificarea celei mai bune mașini pentru nevoile tale!