Livrare

Cumpărăturile pe Internet au devenit în prezent parte din viața noastră. În materie de bunuri mobile, se poate cumpăra orice, de la alimente, consumabile pentru casă și uz personal, electrocasnice și până la mașini, iar livrarea se face la domiciliul clientului sau la adresa indicată de acesta. De multe ori, mașina pe care o simți făcută pentru nevoile tale și pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna nu se găsește în proximitatea ta. AutoGeist îți înțelege stilul de viață alert, lipsa timpului și a disponibilității de a te deplasa la sute de kilometri distanță pentru a intra în posesia ei și îți asigură livrarea la domiciliu sau la sediul firmei.

Livrare oriunde în țară

Din momentul în care te-ai hotărât să achiziționezi una dintre cele peste 100 de mașini și auto-utilitare din vastul nostru parc auto din Galați, ne poți contacta pentru a stabili detaliile de livrare. Îți livrăm mașina în orice localitate din România, prin servicii rapide de transport.

Mașina cumpărată ajunge rapid la tine

Aproape toți clienții noștri sunt dornici să își conducă mașina cumpărată cât mai curând. Unii dintre ei, în special cei aflați în proximitate, își ridică singuri automobilul din parcul nostru auto din Galati. La AutoGeist, dorim să oferim cumpărătorilor o experiență cât mai plăcută și satisfacția că au ales un dealer cu servicii orientate către client. Dacă distanța sau alte inconveniente nu îți îngăduie să îți ridici personal mașina, este alegerea ta și ne poți comunica în orice moment dorința ca automobilul să îți fie livrat la domiciliu sau la sediul firmei.

Serviciul nostru de livrare a mașinilor funcționează în regim de curierat rapid. În funcție de distanță, vei primi mașina în câteva ore sau în maximum două zile de la expediere. Acoperim întreg teritoriul României, ca tu să te bucuri de mașinile noastre rulate, în stare excelentă de funcționare, cu revizia efectuată, cu kilometri reali, garanție standard inclusă în preț și posibilitate de contractare a unei garanții extinse de până la 24 de luni, fără limită de kilometraj.

Livrare în siguranță, la adresa ta

Nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța achiziției tale. Ne asigurăm noi, cei de la AutoGeist, că transportul se desfășoară în condiții optime, că mașina nu va fi avariată sau zgâriată în timpul deplasării. Este interesul nostru să oferim servicii de calitate optimă clienților noștri.

Ca și în cazul service-urilor cu care colaborăm pentru revizie tehnică și reparații, ne alegem cu grijă partenerii și în serviciile de transport și livrare la adresa clientului, astfel încât tu să primești mașina cumpărată rapid, în siguranță, oriunde în România și să te bucuri cât mai curând după achiziție, de o experiență plăcută și confortabilă a condusului.