Garanție

Achiziția unei mașini rulate este, din multe puncte de vedere, mai convenabilă și mai profitabilă pentru proprietari decât cumpărarea unei mașini noi. Alegând un dealer de încredere, o firmă specializată, elimini riscul ca automobilul să aibă vicii ascunse, kilometraj modificat sau accidente grave în istoric și beneficiezi de GARANȚIE.

Garanția este o condiție de bază la achiziția unei mașini, prin care dealerul își asumă responsabilitatea pentru calitatea vehiculului vândut, pentru fiabilitatea acestuia, acoperind costurile de reparații sau înlocuire a anumitor componente ale vehiculului pentru o anumită perioadă de timp sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri, în cazul în care apar defecțiuni sau probleme tehnice.

La AutoGeist, ne asigurăm că primești o mașină fiabilă, la zi cu ITP, care nu a suferit accidente, are toate actele în regulă, un kilometraj real, toate dotările necesare și facilitățile incluse. Prin garanția oferită, poți avea certitudinea că toate aceste aspecte au fost verificate și bine puse la punct.

Garanția standard inclusă în prețul de achiziție

AutoGeist oferă GARANȚIE STANDARD  gratuită, inclusă în prețul de achiziție a mașinii. În funcție de modelul ales, aceasta poate să aibă o valabilitate de 12 luni:

  • în limita a 2.000 km;
  • în limita a 5.000 km;
  • în limita a 10.000 km;
  • în limita a 15.000 km.

Beneficii ale garanției standard

Garanția standard acoperă costurile reparațiilor efectuate asupra componentelor motorului – chiuloasa, bloc motor, arbore cotit, pompa de ulei, axa cu came, culbutori, pistoane, biele și cuzineți, turbina și asupra componentelor cutiei de viteze și ale întregului ansamblu interior al acesteia.

Cu garanția standard, clienții noștri se pot bucura de liniște și siguranță la volan, având asigurarea că oriunde în țară s-ar produce o defecțiune tehnică a componentelor mai sus menționate, se pot adresa consilierului de vanzari pentru reparațiile necesare, si  costurile vor fi suportate de Auto Geist, conform termenilor contractului de garanție.

Termenii și condițiile garanției standard sunt prevăzute cu transparență și onestitate în contract, astfel încât proprietarul mașinii să știe în orice moment la ce să se aștepte.

Garanția extinsă – condiții avantajoase

Pentru un plus de siguranță și condiții mai avantajoase în cazul defecțiunilor tehnice, clienții pot solicita GARANȚIE EXTINSĂ, de până la 36 de luni, contra cost și supusă unor termeni și condiții.

Este cea mai eficientă metodă de a scăpă de grija kilometrilor parcurși în perioada de garanție și de a beneficia de acoperirea cheltuielilor de reparații în caz de defecțiuni tehnice ale componentelor prevăzute în contractul de garanție.

Garanția extinsă oferă clienților avantajul alegerii unei soluții convenabile pentru nevoile proprii, durata acesteia putând acoperi o perioadă de până la 3 ani.

La achiziția mașinii cu achitarea întregii sume sau prin soluții de finanțare precum plata în rate sau leasingul, garanția este una dintre condițiile de bază ale contractului, prin care dealerul își asumă responsabilitatea pentru funcționarea automobilului și pentru conformitatea tehnică a acestuia cu standardele din domeniul auto și al siguranței circulației pe drumurile publice.