Hero-Bg

AUTO PUR SPIRIT

SUNTEM MEREU CONECTAȚI LA PULSUL AUTO.

Numele AutoGeist semnifică spirit auto. Suntem motorheads convinși, am condus toate tipurile de automobile, de la mașini de golf la tancuri. Avem un stoc generos de peste 100 de automobile în parcul auto de la Galați, mașini de oraș cu diferite motorizări, inclusiv auto-utilitare. Clienții noștri sunt mereu mulțumiți de calitatea serviciilor și calitatea tehnică a mașinilor pentru că oferim garanția încrederii de fiecare dată.

LA AUTOGEIST TE AȘTEAPTĂ CUMINTE

supermașina visurilor tale

About-Info-Img

Valoarea unei mașini de calitate își spune cuvântul la mult timp după ce prețul de cumpărare a fost achitat, este o lecție pe care am învățat-o mulțumită anilor de experiență în domeniul vânzării de mașini second hand; am dezvoltat un al șaselea simț când vine vorba de automobile.

Știm că motorizarea performantă aduce cu sine sunetul de simfonie al cilindrilor la turație, o accelerație superioară, fiabilitate în consum, stabilitate în manevre, iar dotările confortabile și personalitatea mașinii își spun cuvântul la fiecare cheie în contact.

Un șofer de plăcere se bucură de mașina proprie cu fiecare ocazie. În procesul nostru de selecție a mașinilor ne axăm pe acele valori subtile care conduc pasiuni mai departe în timp, cât și în kilometri distanță.

Vezi portofoliul auto

CHEIA ÎN CONTACT ȘI

piciorul pe pedală

Este normal ca un potențial cumpărător să cunoască toate datele și informațiile despre mașină înainte de a face o investiție singulară sau una de durată, prin leasing auto sau credit auto. Când facem achiziții de mașini, căutăm să atenuăm eventuale riscuri pentru a obține oportunitatea unui profit. Este misiunea noastră să ne asigurăm că mașina este la zi cu ITP, nu a avut accidente, are toate actele în regulă, un kilometraj redus, toate dotările necesare și facilitățile incluse.

Mașina este un bun de valoare, atât pentru șoferi, cât și pentru noi, ca dealer auto.

Test Drive
gratuit

Hai la showroom să conduci mașina ta preferată, avem o cheie pregătită pentru tine

Garanția
kilometrilor reali

Avem în portofoliu autoturisme cu istoric maxim de 150 000 km, testat și verificat

Garanție service
12 luni/15.000 Km

Ne asumăm răspunderea pentru calitatea autovehicului, asigurăm service pentru 12 luni

Buy-Back
garantat

Contractele de Buy Back presupun vânzarea mașinii actuale pentru achitarea avansului de mașină pentru un nou contract de finanțare
About-Turatie-Bg

AUTOMOBILE CU RAPORT IDEAL ÎNTRE CALITATE ȘI PREȚ,

la turație optimă

Lucrăm zilnic pentru a echilibra raportul dintre două întrebări esențiale unui car dealership

  • Care este mașina ideală pentru clientul nostru?
  • Care este prețul corect pentru aceasta?

Odată ce rezolvăm această ecuație de calitate-preț, toată lumea este fericită, în mod special clienții noștri. Vestea bună este că reușim de fiecare dată. Vestea și mai bună este că poți avea încredere că la AutoGeist te așteaptă cuminte supermașina visurilor tale.

About-Turatie-Img

Finanțare

PERSOANE FIZICE ȘI JURIDICE

Întreabă un consultant AutoGeist despre opțiunile disponibile de finanțare, în mod sigur vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Contactează-ne
About-Test-Drive-Bg

DRAGOSTE DE LA

primul test drive

Există un tip de disciplină care garantează succesul relației dintre un dealer auto și un potențial cumpărător. Ne străduim să obținem eficiență în fluxul de lucru, de la achiziționarea mașinilor din surse sigure și verificate – companii de leasing de marcă superioară din țară și internaționale, flote de companii majore și case de licitații, până la criteriile stricte de alegere pentru a răspunde dorințelor clienților, pregătirea la detaliu a mașinilor, chiar și poziționarea lor în showroom.

Auto Geist | Galați

Str. Brăilei, nr. 237, DN2B (ieșirea spre Tecuci), zona Tirighina.

Program

  • Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
  • Sambata: 9:00 - 13:00
  • Duminica: Inchis